Cum putem ajuta?

RPA ne permite să dezvoltăm și să configuram software-ul, roboți care preiau sarcinile zilnice repetitive într-o companie. Se spune că un robot software are ochii și mâinile unei persoane: vede ce face persoana și face exact la fel.

Roboții software sunt antrenați pentru a întreprinde activități plictisitoare muncă. Viziunea pe computer și robotica lor unică componentele le oferă posibilitatea de a vedea ecranul cum faci și acționezi exact la fel cum ai face. Nu ne mirăm ca le dam nume.

Deci, în timp ce un robot software va face partea repetitivă si obositoare, tu și echipa ta veți avea timp să analizați datele și să colaborați mai mult.

Strategia RPA

Financiar

Munca contabilă impecabilă făcută de trei ori mai repede.

HR

Efectuarea on-boarding-urilor și exit-boarding-uri în dep. HR în timp ce ești într-o întâlnire.

Vanzari

Crearea raportului dvs. lunar pentru ședința consiliului în timp ce vă bucurați de weekend.

Beneficii

Acuratețe

Munca repetitivă, manuală este inerent generatoare de erori. Plictiseala angajatului, oboseala sau dificultatea sarcinii, menținerea atenției când faci același lucru, de sute de ori, toate acestea își vor spune cuvântul în erori. Eroarea umană este un cost operational acceptabil până acum, erori care necesită uneori reluarea completă a sarcinii respective.

Cu un soft RPA elimini eroarea.

Costuri

La nivel de costuri un robot RPA poate prelua task-urile a 4 oameni cu program normal de lucru. Să nu mai vorbim de restul beneficiilor.

Satisfacție

Nu doar afacerea și angajații au de profitat de pe urma implementării RPA, ci și clienții. Vor avea un grad sporit de autonomie, acces mai ușor la servicii și informații.