Nouă din zece întreprinderi sunt IMM-uri și IMM-urile generează două din trei noi locuri de muncă

"Categoria microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii (IMM) este formată din întreprinderi care au sub 250 de angajați și a căror cifră anuală de afaceri nu depășește 50 milioane EUR și/sau al căror total al bilanțului anual nu depășește 43 de milioane EUR.”

Extras din articolul 2 din anexa la Recomandarea 2003/361/CE

 

Linii de finanțare pentru IMM-uri:

sun

Start-Up
Nation

@Consultanta Start-Up Nation

Programul Start Up Nation 2022 se adresează firmelor  din toata țara, care au fost înființate după data de 01.01.2020. Programul Start Up Nation Ediția 2022, se va lansa cu aproximație în perioada Mai - Iunie.

Finanțarea Nerambursabilă este de 200.000 lei, peste care se adaugă cofinanțarea beneficiarilor de minim 5% peste suma acordată de minister. Pentru un punctaj optim, se recomandă ca aportul (cofinanțarea) să fie de 15%.

por

POR
2.1A

@Consultanță POR 2.1A

Solicitanții eligibili în cadrul acestui apel de proiecte sunt societățile constituite în baza Legii nr. 31/1990 privind societățile sau societăți cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor.

Investiții eligibile:

a. Investiții în active corporale;

b. Investiții în active necorporale;

c. Investiții în realizarea de instrumente de comercializare on-line

Fonduri-IMM-digitalizare

Digitalizarea
IMM-urilor

@BusinessConsulting

Programul De Finantare Nerambursabila Digitalizarea IMM-urilor se adreseaza firmelor care au o vechime de cel putin un an de zile iar prin intermediul acestuia se pot obtine intre 30.000 si 100.000 Euro pentru achizitii de Echipamente IT.

Apelul de proiecte are ca scop final :

  • Digitalizarea IMM din alte sectoare de activitate decât TC;
  • Creșterea competitivității IMM și dinamizarea sectorului TIC.
April 21, 2013

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

April 21, 2013

Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis in iis qui facit eorum claritatem.

April 21, 2013

Nested comment?!

Comments are closed.